21 Mayıs 2012 Pazartesi

Royal Icing'li Yeni Bebek Kurabiyeleri (Baby Shower Cookies)

Merhaba,
Çok yoğun geçen günler, hatta haftalardan sonra yaptığım proje ve ürünleri tek tek yayınlama vakti geldi. Umarım eğlenceli bir seyir olur. 

Bu ürünlerimiz dünyaya yeni gözlerini açan bir bebek için tasarlandı. Doğum odasında misafirlere ikram edilmek üzere sipariş verildi. Karadeniz Ereğli'ye gönderdiğim kurabiyelere sepet ya da sunum detaylarını aile kendi hazırlamak istedi. Ben de yalnızca kurabiyeleri yapıp paketledim. Ama galiba pembe patili sevimli ambalajlarıyla fotoğraflamayı unutmuşum :S




Çilolata-kahve içerikli kurabiyelerin yapımında her zaman olduğu gibi organik yumurta, tereyağı, türk kahvesi, yüksek kalite kakao ve %25 oranında organik tam buğday unu kullanıldı. Icing yapımında ise çiğ yumurta ya da Amerika menşeli mereng tozu kullanılmadı. Gıda boyaları da her zaman kullandığım gibi %100 bitkisel, jel olmayan, sertifikalı ürünler.

Bilgi ve sipariş için gulensuprizler@hotmail.com adresinde iletişime geçebilirsiniz ya da bu adrese telefon numaranızı bırakırsanız biz sizi arayabiliriz. İyi seyirler, Sevgiler...

1 yorum:

  1. ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK GÜLÜM. HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOR, BİR O KADARDA ZAHMETLİ... TULUMLARA BAYILDIM.GÜZELLİKLERİN DEVAMINI DİLİYOR VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...