29 Kasım 2010 Pazartesi

Royal Icing'li Hediyelik Bebek Kurabiyeleri

Merhaba,
Bu aranjman dünyaya yeni merhaba diyen minicik bir bebek ve yüzünde kocaman bir gülümsemeyi hakeden annesi için tasarlandı. Sonuç tam da istediğim gibi ; memnuniyetle harmanlanmış, iştahla beraber yüze yerleşen kocaman bir gülümseme :)



Altına kullandığım çikolatalı badem şekeri ve üzerine bulut formu verdiğim pembe pamuk şekerle aranjmanımız Hansel ile Gratel'in rüyalarını süsleyecek kadar lezzetli ve özel bir görünüme sahip oldu.

Hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünlerimizi tatmadan karar vermeyin. Yiyenlere afiyetle, izleyenlere sevgilerimle...

3 yorum:

  1. Ellrinize ve emeğinize sağlık ama!. merak ettiğim bu kullandığınız pamuk şeker sonradan ilk kullandığınız gibi kaldımı hani açıkda kalınca tuhaf bir şekil alıyor..bunu muhafaza etmek için yaptıgınız bir şey varmı?..

    YanıtlaSil
  2. :) evet doğrudur, pamuk şeker ısıyla temas edince çok hızlı biçimde eriyor. Ancak paketinden çıkarıp bu aranjman için kullandığımda 1 saat içinde teslimatı yapıldı ve ufak tefek görüntü kaçakları hiç göze batmadı. Fakat çok çok iyi bir ambalajlamayla erimesi 3-4 saat geciktirilebilir. Yani havayla temasının tamamen engellenmesi lazım. Biraz riskli bir süsleme olduğunu kabul ediyorum.. İlgi ve alakanız için de teşekkür ediyorum. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. cevapladığınız için teşekkürler..yeni yılınız kutlu olsun ailenizle sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...